Kalendarz Wydarzeń
Kalendarz wydarzeń
Prowadzenie restauracji w wymagających czasach
Już 26 października odbędzie się kolejne spotkanie dla przedstawicieli branży gastronomicznej. Tym razem będzie o tym, jak prowadzić rentowną restaurację w obliczu rosnących oczekiwań klientów, konkurencji i zmieniających się trendów gastronomicznych. Gościem specjalnym IV Gastro Labu będzie Marek Rogala - CEO w Food Fighters i Food & Friends Polska S.A. Spotkanie będzie prowadził Sławek Głomski, kucharz i menadżer. Zaczynamy o 9:00.
Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu. LINK DO ZAPISÓW
Plan spotkania:
9:00 - 9:10 | Poranna kawa i przedstawienie programu spotkania;
9:10 - 10:00 | Marek Rogala: Kulinarna pasja i biznesowa rzetelność, czyli jak prowadzić rentowną restaurację w wymagających czasach
10:00 - 11:00 | Dyskusja, networking, wolne wnioski, podsumowanie spotkania.
BIO prelegentów:
>> Marek Rogala - CEO w Food Fighters, założyciel grupy kapitałowej Food & Friends Polska S.A., inwestora na rynku gastronomicznym.
>> Sławek Głomski - kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem.